Linnen tasjes: uniek én nuttig

linnen tasjeLinnen tasjes, jarenlang wilden we er niet mee gezien worden maar die tijd is definitief voorbij. Linnen tasjes zijn hip & hot! Veel mensen hebben er altijd eentje opgevouwen bij zich, voor als ze onverwacht boodschappen doen. Of ze hebben er een stuk of tien, zodat ze kunnen kiezen welk tasje bij welke gemoedstoestand past.

In je binnenzak

Dat we ineens weer helemaal gek zijn van het linnen tasje, komt waarschijnlijk door het feit dat je nergens meer tasjes krijgt. En terecht, al die plastic tassen zijn hartstikke slecht voor het milieu. Overal een tas kopen is onnodig, mits je natuurlijk je eigen tas bij je hebt. Een linnen tasje stop je zo in je binnenzak, als je de stad in wandelt. Koop je een mooie trui, dan vis je het linnen tasje uit je zak en stopt de verkoper de trui er, nadat je hebt afgerekend, in. Tot zover het nut van een linnen tas.

Maar wat is er nu uniek?

De kop van dit artikel luidt: uniek én nuttig. Wat is er nu zo uniek aan een linnen tas? Wat dacht je van linnen tassen met je eigen printje. Je hebt wellicht je favoriete slogan of een zelfgemaakt kort gedicht. Dit kun je op een linnen tas laten bedrukken. Natuurlijk schaf je ze in grote aantallen aan, maar voor sommige modellen is de aanschaf van tien stuks ook mogelijk. Koop je tien linnen tassen met je eigen printje, dan heb je voor de komende tijd een uniek én nuttig verjaardagscadeau voor je vrienden.

Of van een ander

Ben je zelf niet van het verzinnen van mooie gedichten of spreuken, dan kun je natuurlijk ook linnen tassen aanschaffen met de teksten van een ander. Diverse schrijvers en dichters bieden hun gedichten of teksten aan op een tasje. Zo ook de stadsdichter van Zwolle. Koop je die, dan heb je ook een uniek én nuttig cadeau, maar dan lekker voor jezelf.

Wil je bijpassende linnen schoenen? Kijk dan eens naar deze blog.

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
linnen tasje
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelHeb jij al een hippe dames regenjas?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #217
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in