Fou de Feu

Je zult maar zo knap zijn dat je in staat bent heuse serviesjes te produceren. Geheel naar eigen ontwerp! Dat is namelijk Veerle van Fou de Feu. Op haar website zie je de mooiste creaties voorbij komen waar ik zeer van onder de indruk ben. Mooi vorm gegeven, simpel, stylish. Precies waar ik van hou. Ik kreeg van Veerle een kopje en schoteltje opgestuurd, met een opdruk van Marilyn Monroe en later nog eentje met ons aller filmheld James Dean. Wow! Wat ik vooral prachtig vond, was het detail met het oortje. Dat zit op een heel bijzondere manier aan het kopje bevestigd, net even anders dan anders. Zo zet je de visite iets heel origineels op tafel! Fou de Feu verzorgt ook leuke workshops, zo leer je zelf prachtige spulletjes maken. En zie je meteen wat een tijd en werk er bij komt kijken.

Fou de Feu stelt natuurlijk ook iets prachtigs uit haar collectie beschikbaar voor de winactie. Je kunt namelijk zo’n beauty van een kop + schotel met de favoriete filmster James Dean winnen! Laat ons weten wat de voor-en achternaam is van de persoon achter dit bijzondere Keramiek-atelier Fou de Feu. Geef je antwoord door via dit formulier en het zou zomaar kunnen dat dit setje straks op jouw salontafel prijkt! Deze actie loopt tot 8 mei 2010.

Vorig artikelKiwikids vernieuwd!
Volgend artikelWij houden van oranje…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in