Leuke lijstjes voor moederdag

Moederdag komt er aan! Op 13 mei 2012 is het zover. Ik begin er maar op tijd over, zodat iedereen weer even alert is. En al die mama’s niet voor niks zitten te wachten op een cadeautje straks. De meeste moeders zijn al snel blij te maken met een mooie foto van hun kind of kleinkind. Vandaar dat ik de website Leuke Lijstjes tip. Hier bestel je eenvoudig een kleurig versierd lijstje, waar je je mooiste foto in kunt doen. Even leuk inpakken en je bent klaar voor moederdag! Speciaal voor deze bijzondere dag zijn er een aantal lijstjes afgeprijsd met 15% korting!

Namens Leuke Lijstjes mogen wij 2 lijstjes naar keuze weggeven. Laat ons weten via dit formulier hoeveel fuchsia lijstjes ze in het assortiment hebben. Deze actie loopt tot 22 mei 2012.

Vorig artikelFloor & Daan
Volgend artikelHippe collectie bij Janey Kidswear
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in