Little Z

stempel-little-zIk zocht iets voor Hip & Hot en voor Jeej. Voor op de enveloppen met de spulletjes die ik regelmatig verstuur. Zodat het meteen duidelijk is waar het vandaan komt. Ik heb nu stickertjes. Ook leuk, maar die raken op. Een stempel is duurzamer. Ik ging op zoek en kwam terecht op de site van Little Z. Een veelzijdige website, want Little Z ontwerpt, tekent, bedenkt en maakt. Van papiergoed tot stempels. En hoewel ik bijna alles leuk vind bij Little Z, ging het me natuurlijk om de stempels. Na wat heen en weer gemaild te hebben over mijn wensen kwam Lisette met een voorstel. Ik zou 1 handgemaakte stempel krijgen, met de namen van mij, mijn man en onze dochter en 2 bedrijfsstempels voor Hip & Hot en Jeej. Vol spanning wachtte ik af, en vorige week vielen ze plots door de brievenbus. Ik was blij verrast. Ze zijn prachtig! Ik ben meteen aan het stempelen geslagen. Het was even wennen, maar toen ik door had hoe het werkte ging het als een trein. Nu heb ik een heel stapeltje prachtig gestempelde envelopjes klaarliggen. Ik ben helemaal blij!

promotiefotokl

Wil je ook zo’n prachtige handgemaakte stempel? Of een professionele stempel laten maken? Dat kan dus bij Little Z! Maar voor nu kun je ook een heel leuk pakketje winnen! De prijs bestaat uit een stempel met een taartje, een wenskaart “will you hold my heart” en een boekenlegger “my dear deer“. Maar wat moet je nu doen om dit leuke pakketje te winnen? Zoek op de website van Little Z waar deze naam vandaan komt. Stuur je antwoord naar contact en wie weet ben jij volgende maand de winnaar! Deze actie loopt tot 10 augustus 2009.

goodies-hipenhot

Vorig artikelBlijfwijs
Volgend artikelSooP Design
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in