A beautiful mess app

a beautiful messEerlijk is eerlijk, ik ontdekte deze app niet zelf, maar zag de leuke plaatjes die Studio Stationery steeds plaatste op facebook & twitter. Vroeg haar welke app het was, maar ik kreeg geen antwoord. Dus ik ging zelf op onderzoek uit. Dat kostte me bijna een hele zondag. Maar, na lang, lang zoeken, vond ik de app die verantwoordelijk was voor deze creatieve uitspattingen. Ik ging zelf aan de slag. Ik leukte foto’s op. Een randje hier, een kleurtje daar, een doodle erbij. Ik werd er steeds handiger in. En jawel. Ook ik kreeg vragen. Welke app is dat? Hoe maak jij je foto’s zo leuk? Is het een optie in instagram die ik nog niet ken? Dus. Om niet 50 keer hetzelfde verhaal te vertellen, doe ik het nu 1 x hier. Kan ik iedereen naar deze blog verwijzen. Dat mag je zelf natuurlijk ook doen straks, als je na het downloaden van deze superapp ook gek wordt van de vragen. De app heet “a beautiful mess” en is ontwikkeld door de lifestyle blog A beautiful mess. Zij geloven er in, dat je leven niet perfect hoeft te zijn om mooi te zijn. En dat je van alles iets moois kunt maken, door er alleen maar de tijd voor te nemen. Je maakt je lekkerste kookcreaties nog aantrekkelijker, de foto’s van je kindjes nog meer bijzonder en je kunt er zelfs etiketten mee maken (ik maakte er bijvoorbeeld eentje voor het vaderdagcadeau dat ik met de kinderen knutselde, even uitprinten en klaar). Heel simpel, en een prachtig resultaat, zelfs als je een creatief designer bent.

recept

De app, die 89 cent kost, geeft je de mogelijkheid je foto’s op een hele leuke manier aan te bewerken. Via in-app aankopen kun je uit steeds meer verschillende stijlen, fonts en plaatjes kiezen. Verslavend!

etiket

Vorig artikelMondhygiëne voor kids
Volgend artikelDe labiketmal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.