Little Zebra shopper app

ipadWinkeltje spelen op de iPad en je boodschappen ‘echt’ scannen, dat wil toch iedereen? Vanaf nu kan dat nu met de app van Little Zebra Shopper, die pas verschenen is. En wat een leuke app is dat!

Het werkt heel simpel. Je hebt alleen papier, schaar en lijm nodig. En een Ipad natuurlijk. Op de website download je de gratis printables. Print deze op wat dikker papier, knip ze uit en plak ze in elkaar. Zo heb je mini producten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Downloadt de app in de Appstore en dan scannen maar! Het totaal wordt automatisch opgeteld, zodat je ziet hoeveel je moet betalen. Een hele leuke activiteit voor een regenachtige dag in de zomervakantie en gegarandeerd een middagje vol speelplezier!
pizza-300x300chocolate-300x300

Vorig artikelSunsafe met een zonnepakje van UV-Fashions
Volgend artikelBorstvoedingskaarten
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Leuke app maar als je de leuke verpakkingen met streepjescode hebt geprint,geknipt en geplakt dan scan je het en moet je wel even die serie eerst betalen om er verder mee te kunnen!!!
    Er zijn wel 3 verpakkingen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in