Borstvoedingskaarten

borstvoedingscollectieWendy de Boer is een samenwerking aangegaan met 4 ontwerpers en hier is een bijzondere set borstvoedingskaarten uit ontstaan. De 5 verschillende stijlen geven deze kaarten een unieke uitwerking. Iedere ontwerper werkte de borstvoedingskaart uit volgens haar eigen visie en met eigen gekozen materiaal. De kaarten zijn leuk om te sturen naar de borstvoedende moeder die de 6 maanden mijlpaal heeft gehaald, maar kunnen ook een steuntje in de rug zijn voor de moeder die na de zoveelste borstontsteking, spruw of regeldag er even doorheen zit. De kaarten stralen de rust en het plezier uit, dat gepaard kan gaan bij het geven van borstvoeding. Iedereen die borstvoeding geeft weet immers, dat na elke hobbel of moeilijkheid, weer een rustige voed-periode komt en je weet waarom je doorzette! De kaarten zijn natuurlijk ook leuk om in te lijsten en in de babykamer op te hangen. Je koopt de kaarten online in de webshop van Wendysign.

borstvoedingskaarten

Wil jij een set borstvoedingskaarten winnen? Dat kan! Laat ons weten via dit formulier waar je het voor zou gebruiken. Wie weet mag ik jou dan straks een setje toesturen! Deze actie loopt tot 4 augustus 2013.

achterzijde borstvoedingskaarten

Vorig artikelLittle Zebra shopper app
Volgend artikelExprezzit
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in