5 apps om het nieuwe jaar mee in te luiden

Tegenwoordig is bijna overal wel een app voor. In de app store kun je prima zoeken op thema. Bij elk zoekwoord komen er wel enkele apps naar boven en zo ook voor het thema oud & nieuw. Ben jij al klaar voor het oudejaarsfeest? Of nog niet helemaal? Hierbij apps om het nieuwe jaar mee in te luiden.

5 apps om het nieuwe jaar mee in te luiden

Je had er misschien geen idee van, maar er zijn een heleboel apps ontwikkeld die jouw leven rondom oudjaar een beetje makkelijker of leuker maken. Sommige zijn gewoon een beetje gekkigheid, andere apps zijn serieus handig. Ik heb ze uitgetest en zet hier de leukste apps rondom het thema oud en nieuw op een rij.

1. ST Oud en Nieuw

De app ST Oud en Nieuw is gewoon grappig. Via de app kun je naar een website gaan waar je een pdf van een kubus kunt downloaden en uitprinten. Doe dit, en vouw de kubus in elkaar. Richt je camera via de app op de kubus en laat je verrassen… Het is echt heel bijzonder wat je ziet. Geen zin om de kubus te vouwen? Via deze link kun je de app ook gebruiken. Al is het iets minder leuk 🙂

2. Gelukkig nieuwjaar wallpapers

Zoals ieder jaar stuurt half Nederland rond middernacht appjes en smsjes naar familie en vrienden om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Al dan niet met mooie afbeelding. Met de app Gelukkig Nieuwjaar kun je uit diverse nieuwjaarswensen, afbeeldingen en special effects kiezen om te versturen. Net wat je handig en leuk vindt. Het is in elk geval een stuk gezelliger dan alleen een tekst.

3. Vuurwerk simulator

Met de app Vuurwerk Simulator kun je virtueel vuurwerk afsteken branden. Dan weet je tenminste zeker dat je vingers er aan blijven tijdens de jaarwisseling. En dat van je kinderen! Grappige app met veel effecten en gratis. Vooral kinderen vinden dit erg grappig.

4. Goede voornemens volhouden

Ben jij ook zo iemand die de goede voornemens al snel opgeeft? Met de app Lift je goede voornemens vastleggen, bijhouden en delen met je netwerk. En niet alleen dat, het is eigenlijk een soort virtuele coach, die je helpt gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Ideaal voor iedereen die denkt: ik maak maar geen goede voornemens, want ik houd het toch niet vol. Wie weet met deze app wel?

5. App Oliebol

In de app Oliebol kun je last minute nog even de beste oliebollen scoren, er staat namelijk precies waar bij jou in de buurt de beste te krijgen zijn door middel van een sterren-systeem die andere gebruikers invullen om te waarderen. De app dateert wel uit 2013 en is sindsdien niet meer geüpdatet, dus het is mij onduidelijk hoe verouderd deze informatie is. Het is in elk geval wel handig om wat verkooppunten te vinden, zeker als je niet in je eigen woonomgeving bent en toch nog oliebollen wil scoren.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #154
Volgend artikelRecept glutenvrije oliebollen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in