Deze iPad gadget wil jij òòk voor je kinderen

Osmo Maikel, mijn wederhelft, heeft een neus voor nieuwe gadgets. Hij spot ze altijd eerder dan ik. Dat zal wel komen omdat hij daar de juiste twitteraccounts voor volgt ofzo. Gelukkig speelt hij zijn vondsten altijd door aan mij, en kan ik weer een coole gadget met jullie delen. Dit is er namelijk één met een heel hoog “hebben” gehalte. De Osmo. Een opzetstuk voor de iPad, waarmee kinderen in 3D geweldige (educatieve) spelletjes kunnen doen. Als je precies wil weten hoe het werkt, raad ik je aan het filmpje te bekijken.

En dan ook echt helemaal af kijken. Het wordt namelijk steeds gaver en gaver. De mogelijkheden! Briljant verzonnen. Je kunt de Osmo via deze link bestellen, nu met 50% korting. Het product wordt in het najaar van 2014 geleverd. Ik kijk er nu al naar uit. Die van ons is namelijk onderweg. Ik ben heel benieuwd wat de kindjes er van gaan vinden! Osmo spellen

Vorig artikelDe jumpsuit is terug
Volgend artikelEen weekendje Egmond bij Bed & Breakfast Silver
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here