Deze iPad gadget wil jij òòk voor je kinderen

Osmo Maikel, mijn wederhelft, heeft een neus voor nieuwe gadgets. Hij spot ze altijd eerder dan ik. Dat zal wel komen omdat hij daar de juiste twitteraccounts voor volgt ofzo. Gelukkig speelt hij zijn vondsten altijd door aan mij, en kan ik weer een coole gadget met jullie delen. Dit is er namelijk één met een heel hoog “hebben” gehalte. De Osmo. Een opzetstuk voor de iPad, waarmee kinderen in 3D geweldige (educatieve) spelletjes kunnen doen.

Lees ook: Osmo Hot wheels Mindracers Kit review

osmo hot wheels mindracers kit spelen

Deze iPad gadget wil jij òòk voor je kinderen

Als je precies wil weten hoe het werkt, raad ik je aan het filmpje te bekijken.En dan ook echt helemaal af kijken. Het wordt namelijk steeds gaver en gaver. De mogelijkheden! Briljant verzonnen. Je kunt de Osmo met alle bijbehorende verschillende educatieve spellen via deze link bestellen. Het product bestaat sinds najaar van 2014 en er worden steeds nieuwe spellen ontwikkelt. Inmiddels hebben ook veel scholen al een Osmo aangeschaft. Dat is natuurlijk niet voor niks, Osmo is namelijk echt heel leuk voor kinderen en het leerzame aspect ervan maakt dat ouders dit ook fijner vinden dat wanneer kinderen op een schermpje alleen maar Youtube filmpjes kijken. Deze iPad gadget wil jij òòk voor je kinderen, toch?

https://www.youtube.com/watch?v=CbwIJMz9PAQ

Verschillende spellen

Wij hebben inmiddels alle spellen. Dat is een behoorlijke investering, maar als ik zie hoeveel plezier de kinderen er van hebben vind ik het dat zeker waard. Ik heb liever dat ze Osmo spelen dan stomme filmpjes zitten te kijken. Het leukste spel vinden mijn kinderen Coding, Pizza en Hot Wheels. Enige is… je moet dus wel een iPad hebben. Zonder iPad werkt het niet. Ook meteen een goede reden om een iPad aan te schaffen toch?

Osmo spellen

Vorig artikelDe jumpsuit is terug
Volgend artikelEen weekendje Egmond bij Bed & Breakfast Silver
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in