Littlefashionaddict

Kijk, verslaafd aan hippe spullen zijn er meer. De één begint een blog a la Hip & Hot, de ander koop gewoon alles wat los en vast zit en weer een ander begint een webshop met de naam “littlefashionaddict“. Dat is dan ook wel meteen een superleuke webshop natuurlijk, met allerlei hippe producten, bijzondere designs voor papa’s en mama’s die echt origineel uit de hoek willen komen. Wat ik echt een geniaal product vind, is de Ma Cacabane. Een kartonnen huisje waar je het potje in kunt zetten, zodat je kindje zijn eigen privacy kan creëren en in no time (zo zeggen ze) zindelijk is. Wij hebben hier geen kindjes die kunnen uitproberen of het werkt, Sterre is al zindelijk overdag sinds ze 2,5 is en ‘s nachts een half jaar later, en voor Yuren vind ik het met z’n 8 maanden nog wat vroeg 😉 Maar ik kan me voorstellen dat het werkt en ik ga het dan ook zeker onthouden. Mochten er mensen zijn die denken: ik bestel het en probeer het uit, ik hoor graag bij de reacties of dit product werkt!

Wij mogen namens Littlefashionaddict zo’n Ma Cacabana weggeven aan een van onze lezers! Dus zit jouw kind nog in de luiers, maar hoop je daar binnenkort verandering in te brengen? Of wil je ‘m alvast op voorraad hebben (en als speelhuisje voldoet ie denk ik ook prima), doe dan mee! Wat je moet doen is antwoord geven op de volgende vraag: in welke 3 verschillende kleuren is deze Ma Cacabane beschikbaar? Het antwoord geef je door via dit formulier en wie weet mag jij straks een Ma Cacabane uitproberen! Deze actie loopt tot 23 februari 2011.

En…voor iedereen in de BENELUX is er vanaf vandaag tot en met 6 februari GRATIS VERZENDEN!

Vorig artikelMuurkalender Ferm Living
Volgend artikelWasknijper USB stick
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in