Wasknijper USB stick

Het is me niet helemaal duidelijk of ie nou te koop is of niet, maar leuk vind ik ‘m zeker: een wasknijper usb stick. Zelf beweren ze dat ie voor de armen is, maar daar ben ik het niet meer eens, hij is gewoon supergrappig en alleen daarom zou ik ‘m al wel willen hebben. Wie kan vinden waar ze deze verkopen mag het bij de reacties laten weten!

Vorig artikelLittlefashionaddict
Volgend artikelBoot bed
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

  1. Deze is zeker leuk. Bij de V&D kon ik hem helaas niet meer vinden.
    Na wat gegoogle vond ik deze site:

    Hebben ze ook nog andere leuke USB’s. Misschien kun je hier wat mee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in