Pluk de Dag!

Toen ik het verhaal van Jenny Bouman in mijn mail box kreeg, moest ik wel even slikken. Kankerzooi! Pluk de dag is een autobiografie over een jonge moeder die, kort na de geboorte van haar dochter, te horen krijgt dat ze baarmoederhalskanker heeft. In het boek omschrijft ze haar ervaringen en gevoelens op een realistische manier, waarbij een stuk humor niet ontbreekt.

Jenny vertelt in het boek dat ze in een grote achtbaan van emoties belandde nadat de diagnose was gesteld. “ Leven en dood staan zo dicht zo bij elkaar.“ Het opschrijven van haar verhaal was heilzaam en bovendien hielp, en helpt, ze er andere vrouwen mee die hetzelfde moeten doorstaan. En het mooie is dat de gehele opbrengst van het boek ten goede komt aan Stichting Kika.
Alhoewel haar energieniveau niet is wat het is geweest en ze nog wat kleine klachten heeft, gaat het nu gelukkig goed met Jenny. De angst voor terugkeer is wat naar de achtergrond gezakt en haar overlevingskans is 80%.

Je bestelt Jenny’s boek hier.

Vorig artikelStickerbuikjes
Volgend artikelTalentendag
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in