Kidsonroof bij Lovabels

Ben jij ook nog op zoek naar wat leuke, betaalbare cadeaus voor 5 december? Ga dan ‘s kijken bij Lovabels. Zij verkopen daar onder andere de leuke artikelen van het Nederlandse merk Kidsonroof.
Bij Kidsonroof gaan ze terug naar de bronnen van het leven. Het stimuleren van verbeelding en creativiteit bij kinderen liggen aan de basis van alle Kidsonroof ontwerpen. En dat zie je in alles terug. En belangrijk: de producten zijn gewoon heel fijn om mee te spelen. Popje bijvoorbeeld, een schatje gemaakt van tweedehands stoffen. Je kan kiezen uit een katje of een konijntje.

Of wat denk je van de Totem Vogeltjesboom, gemaakt van gerycled karton. Niet alleen decoratief, maar nodigt uit om creatief mee te spelen. Vlieg rond met de vogeltjes, laat ze landen in de boom of hippen op de grond.


Voor de bouwers onder de kids heeft Kidsonroof ook een aantal bijzondere producten. Een vliegtuigje om zelf te bouwen, of Totem Teknika. Eindeloos speelplezier met een haven met containerschepen, een vluchthaven met vliegtuigen, auto’s, vrachtwagens, raketten en ruimteschepen.

Namens Lovabels mogen wij je een korting aanbieden van 15% op de hele collectie. Geef bij je bestelling dan als kortingscode ‘hipenhot3’ op.

Vorig artikelAlleen maar kleuren- app
Volgend artikelCountdown tot Sinterklaas bij Poppedop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Kwam via bovenstaande site: meubelique.nl op jullie site terecht! Erg leuk, en veel inspiratie voor de kinderkamers, de totem vogeltjesboom gaat ook zeker besteld worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in