Stoerinstyle nachtlampjes

Ik vind ze vooral cute, die lieve witte lampjes in de vorm van een konijntje. Ik denk dat de kindjes ‘m ook wel kunnen waarderen. Doordat het is gemaakt van aardewerk, en het licht er op een heel bijzondere manier doorheen schijnt, is het namelijk uitermate geschikt als nachtlampje. Geen enge spoken meer op je maker met dit lieve nachtlampje! En dat het een ideaal (kraam)cadeau is blijkt uit het feit dat dit lampje de prijs “gift of the year 2009”  heeft gewonnen! Deze lampjes White Rabbit zijn te koop in de webshop van Stoerinstyle, waar je terecht kunt voor nog meer leuke spulletjes, maar ook voor verkoop- en intereuradvies.

Stoerinstyle heeft een actie bedacht voor de Hip & Hot lezers. De eerste 5 mensen die er iets kopen voor €50 euro of meer, ontvangen gratis een cadeaubon ter waarde van 20 euro voor een volgend shopmoment!

Vorig artikelSerabeena
Volgend artikelEcowasbal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in