Countdown tot Sinterklaas bij Poppedop

Het is een spannende tijd voor de kindjes. Komende zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Maar hoeveel nachtjes is het dan nog tot Pakjesavond? Lastig, want kleine kinderen hebben over het algemeen nog weinig besef van tijd. De Sinterklaas Countdown Card van Poppedop maakt het wat gemakkelijker voor ze.

De vrolijke kaart (A5 formaat) is gemaakt van dik papier en wordt geleverd inclusief fel gekleurde stickers. Gewoon met de reguliere post. Elke ochtend, na het slapen, plak je samen een sticker op het lege vakje met het hoogste nummer. Zo weet je precies hoeveel nachtjes het nog is tot Pakjesavond!

En is Sinterklaas voorbij? Dan kun je starten met het aftellen tot Kerstmis met de Kerst Countdown Card

Speciaal voor alle Hipenhot lezers heeft Poppedop een korting van 10% op de aftelkaarten. Gebruik bij je bestelling dan wel de code  ‘AFTELLEN321’ .

Vorig artikelKidsonroof bij Lovabels
Volgend artikelNog 13 nachtjes wakker liggen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in