Luid 2015 in met deze hippe oliebollenschaal van BLOND

oliebollenschaal blondNog maar een kleine week en we gaan weer een oudejaarsavond vieren. Met hapjes, drankjes en natuurlijk….oliebollen! Wil je deze in stijl serveren? Dan mag deze limited edition oliebollenschaal van BLOND Amsterdam natuurlijk niet ontbreken! De schaal is magnetron- en vaatwasbestendig.

Tip: zet bij het serveren van de schaal met oliebollen kleine sterretjes in de oliebollen. Tezamen met de poedersuiker geeft het een betoverend en feestelijk effect! Je kunt 2015 niet beter beginnen dan zò.

De schaal kost €29,95 en is oa te koop via Cook&Co.

oliebollenschaal blond amsterdam

Vorig artikelPapieren sneeuwvlokken decoratie
Volgend artikelOnce you choose hope anything is possible
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in