Once you choose hope anything is possible

toonbank handmade hopeIn Groningen is onlangs een super leuke winkel geopend. Handmade Hopes is een woonwinkel voor jongeren met een bijzonder talent én een bijzondere achtergrond. Dat maakt Handmade Hopes geen gewone winkel. De jongeren die bij Handmade Hopes werken leren gebruik te maken van hun eigen talent. Ze krijgen daardoor meer eigenwaarde en weer hoop voor de toekomst. Hip & Hot draagt hieraan graag haar steentje bij. Het is dan ook extra cool dat juist deze buitengewone winkel de Hip & Hot collectie in haar assortiment opgenomen heeft. Zo koop je er de complimentkaarten en de nieuwe Hip & Hot bureauleggers.
kaarten handmade hope
Daarnaast shop je er hippe handmade producten in uiteenlopende stijlen. Retro, vintage, barok, stoer… voor elke smaak is er wat. Ook voeren ze een uitgebreide kids-collectie én worden de collecties van Clayre & Eef, IB Laursen en PTMD verkocht. Met gierende banden naar Groningen dus!
wiegje handmade hope
De winkel ligt middenin de stad, Oosterstraat 28 met meerdere kleine woonwinkeltjes rondom.
bureaulegger handmade hope
Vorig artikelLuid 2015 in met deze hippe oliebollenschaal van BLOND
Volgend artikelIJs, ijs en nog eens: ijs!
Nelleke Wouters
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in