In de dop

Het weer wordt kouder, kinderen gaan misschien wat minder naar buiten en dan is het erg leuk als je wat met ze kunt doen op een regenachtige dag. Bij In de dop vind je prachtige shirts die kinderen zelf in kunnen kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld een getal of een leuk fotolijstje. Samen met mijn zoontje ben ik ook aan de slag gegaan, met zo’n leuk shirt. Hij vond het eerst wel een beetje spannend, mocht hij nou echt op het shirt kleuren? Maar toen hij door had dat het mocht vond hij het erg leuk! Hij kon niet wachten tot hij het shirt aan mocht, zodat hij aan iedereen kon laten zien wat voor een stoer shirt hij had. Naast shirts vind je bij In de dop ook nog erg veel andere leuke artikelen die je zelf kunt inkleuren, van bekers tot puzzels. Ben je nou niet zo creatief maar wil je wel zo’n leuk shirt voor je zoon of dochter, dan kun je bij In de dop ook hele leuke shirts kopen waar al stoere, lieve en mooie prints op staan. De shirts zijn te koop in allerlei felle kleuren.

Namens In de dop morgen we 3 inkleur T-shirts weggeven. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag om kans te maken op deze leuk prijs: Uit hoeveel inkleur T-shirts bestaat de design-het-zelf collectie van In de dop? Deze actie loopt tot 28 november 2011.

Vorig artikelKado met een Boodschap
Volgend artikelHet zoete alternatief
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in