Warm on bikes

Foto wobs persberichtAlhoewel de échte winter nog eventjes op zich laat wachten, ben ik toch blij dat ik mijn Bike Pogies in huis heb. Op de fiets is het nu vaak al guur en de gewatteerde binnenkant van de Pogies houden mijn handen lekker warm. Bovendien ziet het er nog leuk uit ook. Kortom : design gecombineerd met comfort. Wat mij betreft een ideale combinatie.

De Bike Pogies hebben reflecterende biezen en zorgen zo voor extra zichtbaarheid in het verkeer. Met de sluitband (tiewrap) maak je de Bike Pogie vast aan het stuur; zo worden ze niet gepikt! Een speciale geltape zorgt er daarnaast voor dat de handschoenen niet over het stuur gaan schuiven. De Pogies zijn gemaakt van 9 tot 11 gerecycelde plastic flessen en bestaan uit gerecycled waste2wear materiaal. Zo doen de Pogies ook nog iets goeds voor het milieu.

Koop nu de Bike Pogies met 10% korting bij Warm on Bikes. Als je bij het afrekenen de code ‘hipenenhot’  gebruikt, krijg je op het totaal van je bestelling 10% korting. De actie loopt t/m 8 februari 2014.

Vorig artikelMoois voor op bed
Volgend artikelMerkkleding met fikse kortingen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in