LunchSkins

Is dit even leuk! Deze hippe zakjes zijn gewoon lunch- en snackzakjes! Das nog eens wat anders dan zo’n logge brooddoos in je tas. Al die leuke patroontjes nodigen enorm uit om er een hele serie aan te schaffen. Het ziet er gewoon zo gaaf uit. Denk dat je de blits maakt op school, op je werk, in de trein. Iedereen gaat vast vragen waar je ze vandaan hebt. De zakjes kunnen makkelijk in de vaatwasser, dus het gebruiksgemak is aanwezig. Ze hebben bij mij de test doorstaan. Ik zie geen enkele reden om zo’n LunchSkins niet aan te schaffen: ze zijn hip, handig milieuvriendelijk en handgemaakt! En als ik het even doortrek naar Valentijnsdag: verras je geliefde met zo’n hip boterhammenzakje en stop er een lief briefje in…

Namens Wereldmama mag ik 5 lunchSkins weggeven! Wat een feest! Ik word er zelf helemaal blij van, kan niet wachten tot ik ze de winnaars kan verzenden. Maar, eerst moet er natuurlijk nog een beetje moeite worden gedaan om kans te maken. Wij willen graag weten via dit formulier wat jij het leukste patroontje vindt. Zit je bij de winnaars, dan komt er een lunchSkin jouw kant op! Deze actie loopt tot 10 maart 2011.

Vorig artikelWaterlelie lamp
Volgend artikelCrayola 3d krijt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. leuke luchzakjes echt geweldig lekker hip ook voor oudere kinderen! orgineel alternatief voor de lunchbox en het boterhammenzakje zou hem zelf wel willen meenemen zo gaaf vint ik hem!!

  2. Heb er een gekocht, omdat ik ze ook echt super vind. Maar ik vind wel dat ze erg klein zijn. Mijn vier boterhammen (laat staan 6; die ik er normaal eet) passen er amper in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in