Met korting naar Sealife Scheveningen

duikbrillenbrigadeWas ik twee weken geleden nog in Sealife Blankenberge in Vlaanderen, waar we met volle zon en heel wat schoolreisjes het park aanschouwden als bloggers en journalisten; vandaag bekeek ik Sealife nog eens rustig met de kinderen, maar dan in Scheveningen. We parkeerden bij het Kurhaus in de garage, zodat ik niet al te ver hoefde te lopen met 4 kinderen. Helaas moest ik wel wat trappetjes af met de buggy, maar gelukkig heb ik spierballen gekweekt en koste me dat niet al te veel moeite…

Speurtocht en duikbrillen

Bij aankomst kregen de kinderen een papieren duikbril en een boekje met opdrachten. De duikbrillen kenden we al, want ik had ze in Vlaanderen ook gekregen en mee naar huis genomen voor de kinderen. Natuurlijk gingen ze op en met het boekje maakten de kinderen een speurtocht door Sealife. Sterre van ruim 9 neemt de opdrachten al heel serieus, zij leest alles goed en probeert de antwoorden te zoeken. Yuren en Lenthe raceten vooral door Sealife heen, op zoek naar nieuwe stempelpunten om hun boekje vol te krijgen. Wel waren ze onder de indruk van diverse zeedieren, zoals de dort’s en nemo’s, de gigantische krabben, de zeepaardjes, de roggen en de haaien.

zeepaardje sealife

Pinguïns

Bij het pinguïnverblijf bleven we wat langer staan, want deze werden net gevoerd. Leuk om te zien hoe ze de visjes verorberen en al helemaal druk gaan doen als de Sealife medewerker met het emmertje komt aanlopen. Er waren ook 2 babypinguïns. Ik vond ze al flink groot, ze waren in 2 maanden tijd enorm gegroeid. Binnenkort worden er weer baby’s geboren, ik ben heel benieuwd!

pinguins sealife

Stickers

Na afloop van het parcours mochten de kinderen hun boekje laten zien bij de balie in de winkel. Daar kregen ze nog een hele toffe sticker als beloning. Daarna gingen we weer op huis aan.

Met korting naar Sealife

Wil jij deze zomervakantie ook een keer naar Sealife? Met de vouchercode FOLDER2016 krijg je maarliefst 25% korting op je kaartje als je dat online koopt!

kwallen rood sealife

Vorig artikelHet magische verstoppertjesbos
Volgend artikelWie, wat, waar op Instagram: @Sailorsandsiren 
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in