Rood is goed voor de lijn

Bizar hoe dat soms werkt met kleur. Afgelopen week stond er een artikeltje op nu.nl dat mijn aandacht trok. Het ging er over dat mensen 40% minder eten als ze van een rood bord eten. Op de een of andere manier registreren je hersenen de kleur rood als gevaar en ga je dus automatisch minder eten. Handig als je aan de lijn doet! Ik opperde al dat ik graag als kraamcadeau een hip rood bord wilde, om de maanden erna van te eten. Zo gaan mijn extra zwangerschapskilo’s er misschien wel ongemerkt vanaf. Zeker als ik er ook nog een beetje bij ga hardlopen. De kleur rood is tevens passend bij de komende Valentijnsdag, dus wellicht is zo’n hip rood bord ook nog wel een leuk en origineel Valentijnscadeau. En dus ging ik eens op zoek of ik daar wat moois van kon vinden. Ik kwam wat van die polkadotborden tegen, maar de allerleukste vond ik toch wel dit vrolijke bloemenbord van PIP studio. Te koop via de Serviesshop.com.

Vorig artikelKinderboeken over luizen
Volgend artikelHippe poefjes!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in