Lunchtime!

Gezond eten is de trend. Nu na de vakantie helemaal, de meesten hebben er vast weer wat kilootjes aan zitten en die wil je er zo snel mogelijk af hebben. De komende tijd dus niet snacken in de schoolkantine of op het werk, maar gewoon netjes je broodtrommeltje mee van huis. Vol gezonde salades, boterhammen, fruit enz. Maar, dan wel een beetje hip graag. Rosti Mepal introducteert een kleurrijk ‘to go-concept‘ voor eten & drinken onderweg. Of het nu op je werk is, in de trein, in de auto of ergens anders, je hebt je gevarieerde lunchmaaltijd overal bij de hand. Ook je versgeperste sapjes zijn veilig in de Rosti Mepal drinkbeker. Helemaal super vind ik de JustWater drinkfles, met een handig ophangsysteem. Bovendien ziet de fles er stijlvol uit en kan de dop er op blijven tijdens het drinken.

Namens Rosti Mepal mogen wij een ‘take a break’ lunchbox Large, met ruimte voor maarliefst 8 boterhammen en een handige drinkbeker weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat jouw favoriete, gezonde lunchrecept is. De meest originele inzending wint! Deze actie loopt tot 5 september 2011.

Vorig artikelPetite Louise
Volgend artikelPettiskirts
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in