Bij de Zussen Wonen & Zo

Het komt wel eens voor dat er met de post een pakketje komt wat ik niet verwacht. Gewoon, spontaan, als verrassing. Dat overkwam mij een aantal weken geleden. Ik maakte de doos open en zag een aantal prachtige spulletjes verschijnen. Verbaasd opende ik de bijpassende brief. Deze kwam van een superleuke webshop die ik nog niet kende, namelijk Bij de Zussen Wonen & Zo. Deze webshop is opgericht door 2 zussen die gek zijn van hippe spulletjes op het gebied van mode en wonen. Ik nam een kijkje en was direct enthousiast. Zowel over wat ik zag op de website, als de hebbedingetjes die ik ontving in de superleuke hartjesdoos. Zo zat er bijvoorbeeld een boekenlegger in voor een receptenboek. Van zilver, met mes, vork en lepel. Geweldig leuk en origineel! Ook de sieradenbox vond ik heel leuk. Kant en klaar voor een hip en leuk verjaardagsfeestje. Kindjes aan tafel, voorbeeldarmband laten zien, spulletjes uitdelen en fröbelen maar! Op de site zag ik bovendien een hele leuke wespenvanger. Sowieso een leuk sieraad voor in je tuin of je balkon, maar bovendien superhandig! Nou ja, zo kan ik nog uren doorgaan met het opnoemen van al deze leuke spulletjes. Beter ga je gewoon zelf eens neuzen Bij de Zussen Wonen & Zo!

Bij de Zussen Wonen & Zo stelt 5 leuke hebbedingetjes beschikbaar voor de Hip & Hot winactie. Te weten:

  • die geweldige sieradenbox voor een kinderfeestje van 8 kinderen in de leeftijd 6-12 jaar
  • een boekenlegger voor alle maten kookboeken
  • een hippe tashanger
  • een armband van leren koord met verzilverde kralen
  • een boekenlegger voor een kind

Wil je kans maken op een van deze superleuke spulletjes? Dan willen wij graag 2 dingen weten. Wat zou Bij de Zussen Wonen & Zo nog kunnen verbeteren in de webshop? Daarnaast kun je je voorkeur aangeven voor de te winnen artikelen. Dit geef je door via dit formulier en wie weet ben jij straks een gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot 27 april 2010.

Vorig artikel4FunkyFlavours
Volgend artikelLeafcutter Designs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wat leuk dat ik de kookboekenlegger heb gewonnen! Ik ben heel benieuwd hoe die eruit ziet in het echt. Dank je wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in