Pettiskirts

De trend van de Pettiskirts werd vorig jaar al in gezet. Bij diverse hippe kinderkleding webshops zag je deze uit het buitenland overgewaaide rage in de virtuele schappen hangen. Dit jaar zet het door: alle meisjes aan de Pettiskirts! Ze wanen zich heuse prinsesjes met zo’n zwierige jurk, draaien rondjes en zien er prachtig uit. Laflo spot vele trends als eerste en vandaar dat zij de pettiskirt in vele soorten en maten in de webshop verkopen. Sommige zijn zelfs aan 2 kanten te dragen. Als dat niet handig is!

Namens Laflo mag ik zo’n lieve paarse Pettiskirt weggeven in een maat naar keuze. Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende Pettiskirts ze verkopen bij Laflo en wie weet mag jouw dochter dan in zo’n hippe Pettiskirt haar rondedansjes maken binnenkort! Deze actie loopt tot 6 september 2011.

Kun je niet zo lang meer wachten? Of was je oog net op een andere kleur gevallen? Geen nood, want Laflo biedt de lezers van Hip & Hot namelijk 10% korting aan op de gehele bestelling. Vul hiervoor de code HIPHOT in. De korting is geldig tot 31 augustus 2011.

Vorig artikelLunchtime!
Volgend artikelTanden wisselen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in