OnceUponaTree

Ik heb een zwak voor houten bomen waar je iets in kunt hangen. Ik vind het gewoon zo leuk als decoratie in een (kinder) kamer en perfect om deze boom steeds aan te passen aan het seizoen. Daarom vind ik dus ook de bomen van OnceUponaTree weer helemaal super. OnceUponaTree ontwerpt duurzame interieurproducten in de vorm van een boom. De boom vertelt jouw eigen verhaal, over waar je vandaan komt en wie je lief hebt. Foto’s van familie of vrienden schuif je in de blaadjes en deze prik je op de boom. Mooi voor jezelf of als origineel en symbolisch cadeau bij geboorte, huwelijk of verjaardag. Bo XL is een echte eyecatcher op elke kinderkamer en inmiddels een groot succes als speel- en leerboom op crèches en scholen. En in deze tijd van het ‘nieuwe werken’ kan een fotoboom op kantoor ook een beetje aan het wij- gevoel bijdragen. OnceUponaTree heeft een goed verhaal, want de producten worden met aandacht en ambacht gemaakt. Duurzaam design en sociaal geproduceerd, zowel in Nederland als Egypte. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar een Unicef centrum voor jonge straatmoeders in Cairo.

Wij mogen namens OnesUponaTree zo’n geweldig leuke blanke boom Bo twv €99,00 (ook leuk om zelf te schilderen in de gewenste kleur) weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten wat de afmeting van deze boom is via dit formulier. En wie weet prijkt straks zo’n leuke boom in jouw woon-of kinderkamer! Deze actie loopt tot 25 april 2012.

Vorig artikelSophie de Giraf
Volgend artikelC-MOI kaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in