MAAK Magazine

cover maak magazineBij mij viel het MAAK magazine op de deurmat. Een paar weken geleden al, trouwens. In mijn plog van laatst zie je me er al heerlijk relaxed mee op de terrasbank in de zon zitten. Vandaag neem ik even de tijd om te vertellen wat MAAK magazine nu eigenlijk is. Het Maak Magazine is een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine. Vol inspiratie, interviews en tutorials, met elk nummer/kwartaal een ander thema!

Papier

Dit nummer gaat over papier. Het moederdagcadeau dat ik met mijn klas (want ja, ik was ook nog juf 2 dagen in de week)  maakte kwam bijvoorbeeld uit MAAK magazine. Ik zocht met de kinderen mooie, stevige takken, verfde ze wit, maakte van zijdevloei papieren bloemen en maakte die vast aan de witte takken. Ik versierde (met de kinderen) glazen jampotten met felgekleurd masking tape, deed de takken er in en voilà, we hadden een prachtig moederdag cadeau.

Tutorial gelukssterretjes

Ook de tutorial van de gelukssterretjes is erg leuk om te maken. MAAK magazine is bedoeld voor volwassenen, maar een groot deel van de DIY activiteiten zijn ook prima te maken met kinderen. Het magazine is op diverse plekken al uitverkocht, maar ik vond nog exemplaren bij Kunst & Briefwerk. Ik kan het je echt aanraden, het is zo’n leuk magazine! Ook heel leuk om iemand cadeau te doen. maak magazine

MAAK magazine bestaat niet meer

Helaas is MAAK Magazine er inmiddels mee gestopt. Superjammer, want het was een heel inspirerend blad. Gelukkig zijn er nog heel veel andere creatieve boeken online te koop, dus als je een creatieve hobby zoekt, kan ik je die zeker aanraden.

Vorig artikelThe best of Pinterest: vaderdag
Volgend artikelBijzondere plekjes, gevangen in een boek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in