Moga Moga wensstenen

Door Authentique Mignon, een mooie webshop met lifestyle en interieurspul, werd ik getipt over een nieuw item in de collectie, namelijk de wensstenen. Deze stenen worden gemaakt door de natuur en komen  uit Indonesië. Ze worden daar gevonden langs rivieren. Er worden teksten in gekerfd en zo ontstaan prachtige en vooral originele cadeaus. Leuk om iemand succes te wensen, de liefde te verklaren of kracht te geven wanneer het een beetje tegenzit in het leven. Verder moet je ook echt even kijken naar de andere mooie spulletjes hoor, want er is nog veel meer origineels te vinden. Bovendien shop je deze maand met 10% korting als je de code hipenhot invult bij je bestelling!

Namens Authentique Mignon mag ik 2 x 25 euro shoptegoed weggeven! Dat is de moeite waard, dus zeker meedoen want wie weet mag je er straks iets moois wegkapen. Je moet er wel iets voor doen. Laat ons weten hoe de lappenpop heet die Authentique Mingnon voor de kids verkoopt via dit formulier en je maakt vanzelf kans. Deze actie loopt tot 22 maart 2011.

Vorig artikelOld Stuff Shop
Volgend artikelDe Deli Garage
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in