Jocotoys

Het is misschien heel dom om het hardop te zeggen, maar het lijkt er toch echt op dat de lente aanbreekt. De temperatuur stijgt, het zonnetje schijnt en iedereen gaat naar buiten. Op de terrasjes is het uit de wind en in de zon al goed toeven met een kopje thee. Of misschien zelfs al een roseetje… En: de kindjes kunnen weer lekker naar buiten! Gisteren ben ik met mijn dochter al 2 uur aan het buitenspelen geweest. Rode blosjes op de wangen, ze vond het heerlijk. Tijd voor een blogje over de nieuwe website Jocotoys, waar je je hart kunt ophalen als het gaat om speelmateriaal voor buiten. Kinderen kunnen goed zelf spelletjes verzinnen, maar met hip en avontuurlijk materiaal wordt buitenspelen nòg leuker! Bijvoorbeeld KUBB, een Zweeds buitenspel wat al gespeeld kan worden vanaf 6 jaar en 2 personen. Jocotoys verkoopt tevens de leukste skelters en karren om in rond te sjezen. Voor de kleintjes, en de groten. Natuurlijk blijven de speelkleden ook altijd leuk, voor binnen en buiten (op het grasveld).  Helemaal leuk lijkt mij ook het bijzondere Chinese Springtouw. En tot slot is de swingball er voor kinderen vanaf 3 jaar. Speelmateriaal genoeg dus!

En zo’n Swingball kun je winnen! Maar dat gaat niet vanzelf. We willen graag van je weten welk speelmateriaal op de site van  Jocotoys jou het meeste aanspreekt. En dat geef je door via dit formulier. Meedoen hoor, want over een maandje trekken we de winnaar en dat zou jij zomaar kunnen zijn! Dan kan jou zoon of dochter lekker in de lentezon swingballen! Deze actie loopt tot 18 april 2010.

Vorig artikelOranje!
Volgend artikelKids & Trips
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in