Met dit apparaat maak je thuis echo’s als je zwanger bent

Dit had ik moeten hebben toen ik zwanger was: een Babywatcher! Met dit apparaat maak je thuis echo’s als je zwanger bent. Zo kun je genieten van beelden van je kindje in wording of gerustgesteld worden als je je onzeker voelt over je zwangerschap. Net als de doppler of Angelsound voor thuis is dit ook een fijn hulpmiddel om tijdens je zwangerschap af en toe even de bevestiging te krijgen dat alles goed gaat.

Miskramen

Wie ooit een miskraam heeft gehad weet het: zwanger zijn kan heel veel angst en onzekerheid met zich meebrengen. Je kunt je wel voorstellen hoe ik me voelde na 5 miskramen. Ik dacht bij ieder pijntje of mini-beetje bloedverlies dat het wel weer mis zou gaan. Maar zelfs als ik niets voelde was ik me bewust van het feit dat het hartje elk moment kon stoppen met kloppen. Ooit zat ik met 10 weken bij de gynaecoloog voor een echo en zag een kloppend hartje, en de dag erna klopte het totaal onverwacht ineens niet meer. Heb je dit ooit meegemaakt, dan snap je waarom een Babywatcher voor huis echt heel fijn kan zijn.

Met dit apparaat maak je thuis echo’s als je zwanger bent

De Babywatcher huur je voor 1, 2 of 3 weken achter elkaar. Het beste moment hiervoor is tussen de 14-34 weken, maar je kunt het natuurlijk ook al eerder gebruiken. Want juist voor de 14 weken voel je je onzeker. Bij de Babywatcher krijg je 3 oefenecho’s en een aantal echo’s voor thuis. Deze echo’s duren maar 10 minuten per keer en zijn volledig veilig voor je kindje. Ook wie niet onzeker is, kan dit heel leuk vinden. Er is immers niks leukers dan af en toe naar je ongeboren kindje spieken!

Zwangerschapscadeau

Wil je ècht origineel voor de dag komen? Dan kun je een Babywatcher ook cadeau doen. Geef iemand bijvoorbeeld een cadeaubon om de Babywatcher te kunnen huren. Of doe ‘m jezelf gewoon cadeau natuurlijk! Ik had het heel graag willen uitproberen… Een ander leuk cadeau kan ook zijn om een fotoshoot van de bevalling cadeau te doen. Check wel altijd even of de ontvanger dat ook leuk vindt.

 

Vorig artikelZo vader, zo zoon
Volgend artikelRugtas weer helemaal hip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in