Zo vader, zo zoon

Nu we moederdag achter de rug hebben, gaat de aandacht uit naar vaderdag. Ik heb weer een uitdaging, want Maik is op 19 juni jarig en zoals gewoonlijk liggen vaderdag en zijn verjaardag dus weer heel dicht bij elkaar. Ik had mijn hersens al laten kraken, maar gelukkig werd ik benaderd door Blaag.nl om het “zo vader, zo zoon”-shirt uit te proberen. Ik werd meteen enthousiast!

Zo vader, zo zoon

Wat houdt het in? Je kunt dus bij Blaag een shirt laten maken voor zowel vader als zoon. Dus allebei hetzelfde stofje. Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Het stofje kun je zelf uitkiezen. Blaag heeft voorbeelden op de website staan, maar heb je een ander idee dan kun je dat aangeven. Ik koos voor de zebra’s, omdat ik weet dat Yuren ooit een ander zebra-shirt had waar hij helemaal weg van was. En ik vond het ook goed bij Maik passen. Dus gaf ik de maten en het stofje door.

Aan de slag

Jorien van Blaag ging direct voor mij aan de slag. In korter dan een week tijd had ik de t-shirts in huis. De stof is nog mooier dan ik had verwacht. Maik en Yuren mochten ze alvast even uitproberen, want ik wilde natuurlijk foto’s maken om het jullie te laten zien. Daarna gingen ze weer netjes in de doos, want pas in juni krijgen ze het cadeau echt. Ik denk dat Yuren ze mag geven, zodat het een cadeau van hem is. “Kijk papa, je krijgt hetzelfde shirt als ik!”.

Geduld

Nog even geduld dus, maar daarna zullen ze het mooie zebrashirt regelmatig dragen denk ik. Als je dit ook leuk vindt voor vaderdag, dan raad ik je aan om niet te lang te wachten met bestellen. Jorien moet de shirts natuurlijk ook nog maken, dus als je alles op tijd in huis wil hebben ben je het liefst iedereen voor.

Meer leuks

Behalve de “zo vader, zo zoon” shirts verkoopt Blaag nog veel meer leuke spullen. Ik zag bijvoorbeeld jumpsuits met gevouwen bootjes en flamingo’s voorbij komen, ik heb maar net gedaan of ik die niet zag… Zo leuk!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #122
Volgend artikelMet dit apparaat maak je thuis echo’s als je zwanger bent
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in