Hippe Hebbedingetjes

Een website met allemaal leuk spulletjes, dat is nooit goed voor je bankrekening. Hippe Hebbedingetjes is zo’n site. Je kunt er van alles vinden. Van sieraden tot tassen en van muurstickers tot portemonnees. Wat ik zelf echt super leuk vind zijn de mini’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van handcrème in een lieve cupcake pot? Of icecream tissues. Ik vind het erg schattig allemaal. Zo ook de lipbalm. In de vorm van een uil of chocolade. Geweldig toch? Je moet gewoon zelf maar even een kijkje gaan nemen, want er zit voor jou ook vast wat leuks tussen.

Ga je wat bestellen bij Hippe Hebbedingetjes? Maak dan gebruik van de kortingscode hipenhot zodat je 15% korting krijgt op de gehele bestelling.

Vorig artikelMadaga
Volgend artikelMadeliefke
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in