Madame Tulipan wetbags

Iedere donderdag gaan ze weer, al bijna 3,5 jaar lang. Mijn wederhelft en mijn dochter (en tegenwoordig ook onze babyzoon in de maxicosi), op naar het zwembad. De bijbehorende peuterdiploma’s zijn al gehaald en ik ruim bij thuiskomst de natte handdoeken en badkleding op. Een poosje geleden kreeg ik een hippe wetbag opgestuurd van Madame Tulipan. Naast het feit dat die errug leuk is, is zo’n wetbag ook nog eens errug handig. Na het zwemmen kun je er namelijk de badkleding in opbergen, waardoor je voorkomt dat alles in de tas nat wordt. Aan de buitenkant is de wet bag voorzien van een trendy dessin, de binnenkant is gemaakt van een zacht, stevig PVC-vrij materiaal. De wetbag is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook multifunctioneel. Of je hem nu gebruikt voor zwemspullen, natte kleding of als je op reis gaat, de mogelijkheden zijn oneindig! Bovendien kan de wet bag in de wasmachine – op een programma voor fijne was. Wij hebben er in elk geval al veel plezier van gehad! Bij Madame Tulipan vind je trouwens nog een heleboel andere leuke tassen, die ook zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Namens Madame Tulipan mag ik een wetbag weggeven voor de winactie. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: In welke dessins is de wet bag verkrijgbaar bij Madame Tulipan? Geef je antwoord en het dessin van je keuze door via dit formulier, dan weten we meteen welke we naar je op moeten sturen als je gewonnen hebt. Deze actie loopt tot 19 december 2010.

Vorig artikelAlbababy
Volgend artikelPiekpiek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in