Piekpiek

In dit digitale tijdperk sturen we heus nog wel eens een kaartje. Ik doe het regelmatig bij verjaardagen. Al moet ik toegeven dat ik me er ook wel eens makkelijk vanaf maak met een smsje of een mailtje. Ik verras een vriendin soms met een lief kaartje als er wat tegenslag is. Maar verder zijn het toch veelal mails en smsjes die ik stuur. Lekker makkelijk. Eigenlijk stom. Want zelf vind ik post hartstikke leuk om te krijgen. Helemaal als het zomaar is. Gewoon zomaar een kaartje. Niet voor je verjaardag, als je het toch al verwacht. Niet voor de kerst, als er dagelijks 10 kaarten op de deurmat vallen waarvan slechts een enkeling de moeite neemt er een persoonlijke tekst op te schrijven. Nee gewoon, zomaar. Omdat het leuk is. Omdat je aan iemand denkt. Omdat je blij bent dat iemand je vriend of vriendin is. Omdat je een leuke avond met iemand hebt gehad. Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken, als je er over nadenkt. En dat is precies de invalshoek die Piekpiek kiest met haar kaarten. Piekpiek, omdat ik aan je denk. Dat is de boodschap. Stuur niet alleen een kaart op traditionele dagen, maar doe eens gek! Verras iemand met zo’n te gekke kaart van deze Piekpiek dames met een superleuke stijl. Ik ontving een setje waar ik heel enthousiast over ben. Vooral de versie met de waslijn vond ik erg bijzonder. Dit zijn een aantal kaarten die je los kunt versturen, maar die samen een soort puzzel vormen. Je kunt ze achter elkaar leggen. Hoe leuk is dàt! Zo kun je bijvoorbeeld elke week een kaart sturen met een boodschap met aan het einde de ontknoping. Of een gedicht, elke kaart een regel en verspreid opsturen. Ik word creatiever naarmate ik over de mogelijkheden nadenk. Jullie ook? De moeite waard hoor, Piekpiek!

Wil jij ook eens kennis maken met de leuke stijl en invalshoek van PiekPiek? Doe dan vooral mee met deze winactie, waarbij je een van de drie sets kaarten kunt winnen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: welke 3 PiekPiek kaarten vind je het leukst? Deze actie loopt tot 20 december 2010.

Vorig artikelMadame Tulipan wetbags
Volgend artikelHuize Hip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in