Albababy

Yoehoe, Pimp Your Kids heeft weer een te gek kledingmerk uit Denemarken naar Nederland gehaald, namelijk Albababy! Dè sleutelwoorden zijn retro en stijlvol. Ontwerpster Maiken B. Banke heeft zich laten inspireren door haar eigen jeugd. Albababy is cool design met hippe retro details in de maten 62-68 t/m 110-116. De lange manchetten en verstelbare schouderbandjes zorgen ervoor dat de kleding meerdere maten te dragen is en ze zorgen voor extra comfort. De kleertjes groeien dus eigenlijk met de kindjes mee. De collectie is bovendien gemaakt is van sterke en duurzame materialen en veelal uniseks is, kan de kleding zo doorgeschoven worden aan broertjes of zusjes. Wat kunnen die Denen dat toch goed hè, kleding ontwerpen? En wat is Pimp Your Kids toch goed in het spotten van al die hippe Scandinavische merken!

En ja hoor, wij hebben een kortingscode geregeld voor alle Hip & Hot lezers die meteen enthousiast zijn geworden. Die is, heel verrassend: hipenhot. Je krijgt 10% korting op het gehele assortiment van Pimp Your Kids!

Vorig artikelHip & Eco
Volgend artikelMadame Tulipan wetbags
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in