Make over van de overloop

deel van de overloop naOnze kinderen hebben een eigen verdieping in dit huis. Toen we er net woonden 3 jaar geleden, moest er nog heel veel gebeuren. We hebben een half jaar behoorlijk wat geklust en toen waren we dat beu. We gingen genieten van het mooie weer toen het zomer werd. In de winter deden we wel af en toe nog een klusje, maar de overloop bij de kinderen boven hebben we eigenlijk nooit meer iets mee gedaan. Ja, een wit behangetje, maar dat was het dan wel. Er hing zelfs nog een peertje als lamp. Dit weekend wilde ik de boel eens goed aanpakken. Dat is gelukt. In deze blog alles over de make over van de overloop.

Make over van de overloop

Ik begon met het uitkiezen van een lamp. Die bestelde ik bij Directlampen.nl. Een best wel toffe, vond ik zelf. Zwart met verschillende rondjes op stokjes. Het behang had ik ook al gezien, flamingo behang bij de Kwantum. De snavels van de flamingo’s zijn ook zwart, dus dat paste mooi bij de lamp. Toen ik die twee dingen in huis was begon het weekend en hoefde ik alleen nog maar Maik over te halen om mijn klusidee uit te voeren. Geloof me, dat is niet uit gemakzucht, ik ben gewoon echt te onhandig voor behangen enzo. Dat talent heb ik helaas niet. In het bedenken van hoe iets moet worden ben ik dan wel weer goed, dus wat dat betreft zijn Maik en ik een prima combi 🙂

directlampen met zwarte stippen

Behangen met flamingo behang

Het was maar een kort wandje, dus aan één rol behang hadden we genoeg. Maik had het redelijk vlot gedaan. Ondertussen ging ik naar de Ikea om lampjes te halen voor in de lamp. We wilden graag lampjes die dimbaar waren, en de Rollsbo Ledlamp E14 lumen bleek precies in onze nieuwe lamp te passen. Er stond wel een mega rij bij de Ikea, maar toen ik thuis kwam was Maik net klaar met behangen en het ophangen van de lamp. Dus de lampjes konden er in gedraaid, het werd net een beetje donker dus de lamp kon getest. Hij werkte!

maik behangen jan 2020

Het eindresultaat van deze make over van de overloop

Op de onderstaande foto’s zie je hoe het eerst was en hoe het nu is. Best een verandering hè? Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ik vind zowel behang als lamp heel gaaf. Het zwarte bijzettafeltje kochten we zondag nog bij Ikea. Ik had het zaterdag al gezien, maar twijfelde toen nog of een planten standaard niet leuker was. Uiteindelijk toch voor dit gekozen en ik ben er blij mee. Het boekenrek had ik al trouwens, dat heb ik jaren geleden al eens gekocht.

voor make over overloop

make over van de overloop

De totale kosten van deze make over

Misschien zijn jullie benieuwd naar de kosten van deze make-over? Dat viel reuze mee. Ik zal hieronder zetten waar ik alles gekocht heb en wat de prijs was.

De rest van de spullen zijn privé bezit. Uiteindelijk waren de totale kosten voor ons dus €133,90, want het boekenrek hadden we al. Valt best mee he? Wat vinden jullie van onze overloop zo?

overloop make over flamingo behang en bijzettafel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in