Lipbalsem in een schelp

Zeker nu het winter is, gebruik ik regelmatig lipbalsem. Anders krijg ik van die droge lippen. Er is keus genoeg, zoveel merken en soorten, maar bij Biocosmetica vond ik iets heel bijzonders. Namelijk lipbalsem in een schelp. De schelp komt uit mijn favoriete land, Australië. In de schelp zit aan de ene kant de balsem en aan de andere kant, heel handig, een spiegeltje. Een sieraad in je tas, deze lipbalsem! En naast het feit dat het er heel leuk en hip uit ziet, is de lipbalsem ook prettig in gebruik. Lekker vet, dus doet zijn werk prima. En makkelijk uit de schelp te krijgen met je vinger. Je kunt uit meerdere soorten schelp kiezen, maar ik heb zelf de White Frangipani gekozen. Groot voordeel van de Organic Island schelpen lipbaslem is, dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn en er bovendien geen verpakkingsafval is, omdat er gebruik wordt gemaakt van een echte schelp! Hip èn milieuvriendelijk dus. Dan wil je toch niks anders meer?

Omdat ook dit een erg leuk Valentijnscadeautje is voor de dames, stelt Biocosmetica een Lip Balm Tiger Crown beschikbaar voor de winactie. Snel meedoen dus, want deze actie loopt maar 1 week! Anders heb je het niet voor valentijnsdag in huis. De vraag die bij deze actie hoort is: welke 6 schelpen zijn er beschikbaar in de Organic Island Lip Balsem collectie? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij deze schelp als Valentijnskadootje aan je geliefde geven of van je geliefde ontvangen! Deze actie loopt tot 12 februari 2010.

Vorig artikelDe Kinderbrigade
Volgend artikelAupairanoia
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

    • Moet je even op de link klikken in het stuk. Ik verkoop ze niet zelf, ik spot alleen leuke producten en webshops 🙂 Dus stel je vraag even aan de betreffende shop en je weet het! Het is in elk geval inderdaad heerlijk spul.

  1. Hallo Judith,heb je nog lopbalsum schelpen op voorraad? Volegens mij waren er twee maten,en ik zou drie kleine schelpen willen in tijger doosjes.
    Ik hoor graag van je.
    Met vriendelijke groeten
    Marie-Louise van der Geer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in