Pimp mijn bakfiets

Al toen ons kleine minibabytje in de maak was, of eigenlijk al daarvoor, toen we hoopten dat een 2e kindje ons gegund zou zijn, maakten wij plannen om zo’n toffe bakfiets aan te schaffen. Het leek me superleuk om deze dan te beplakken met hippe stickers voorzien van eigen ontwerp. Het zou een heuse Hip & Hot bakfiets worden, met hopelijk 2 kindjes er in! Onze droom kwam uit. In april werd de kleine Yuren geboren en na een heerlijk luie zomer moest de bakfiets er echt komen. Mijn verlof zat er op, de kindjes moesten naar het kinderdagverblijf en het zwembad enzo dus we begonnen ons te orienteren. In eerste instantie gingen we voor de Babboe, lekker groot en goed betaalbaar. Ik was echter al door meerdere buren gewaarschuwd dat zo’n 3-wieler heel erg wennen was, en toen ik deze fiets ook daadwerkelijk geprobeerd had (en bij ieder bochtje het gevoel had om te vallen) begon ik te twijfelen. Mijn wederhelft overtuigen kostte enige moeite, maar nadat ook hij het verschil gemerkt had, viel het besluit, het werd een tweewieler. Wendy de Boer ontwierp voor ons hippe stickers, Pimp mijn Bakfiets drukte deze voor ons af en wij plakten ze er op. We zijn er superblij mee! De stickers trekken veel bekijks en de kwaliteit van Pimp mijn Bakfiets is heel goed. Bovendien zijn bakfietsstickers bij Pimp mijn Bakfiets lekker goedkoop in vergelijking tot andere aanbieders. Aanrader dus!

Wil jij ook zo’n leuke sticker? Dan heeft Pimp mijn Bakfiets een actie voor jou! Wie het komende half jaar bakfietsstickers laat drukken, krijgt bij vermelding van de code hipenhot namelijk 20% korting op de hele bestelling. Ga jij er voortaan ook zo hip bijfietsen? Deze actie loopt tot 21 april 2011.

Vorig artikelCrispy Colours
Volgend artikelCounting Flowers
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in