Me & Mats, een webshop vol prachtige accessoires met een verhaal

31944Me&Mats vertelt een verdrietig, maar ook blij verhaal. Het verhaal van Astrid, het gezicht achter Me&Mats, is indrukwekkend. Zij verloor haar te vroeg geboren zoontje Mats. Ondanks het verdriet wist ze er iets positiefs uit te halen: ze lanceerde haar webshop Me&Mats en geeft hiermee de boodschap door dat geluk ‘m zit in de kleine dingen. De collectie van Me&Mats staat voor simple & sophisticated met warme kleuren en natuurlijke materialen. Juist de klassieke eenvoud waarmee de producten zijn vormgegeven staat garant voor veel van die geluksmomentjes. Niet morgen, niet over tien jaar, maar nu!

Mijn oog viel direct op de prachtige bruinen nubuck tas. Nonchalant, maar toch chique. Perfect qua afmeting, er past van alles in; de tas is niet te groot, maar ook niet te klein. En je kan ‘m overal bij dragen!

170168

Qua accessoires zit je bij Me & Mats ook goed. Ze verkopen in de shop diverse 100% wollen shawls in de mooiste kleuren, zoals eentje van een prachtige kleur groen. Zo’n kleur, die, juist in de winter, je gezicht een warme goed geeft. Prachtig! Het aanbod aan sieraden is niet groot, maar wat je koopt is verre van doorsnee en heeft een heel bijzondere uitstraling. Zo kan je met aparte accessoires, toch een heel opvallende  look creëren. En hé, don’t forget to be awesome!

31934

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelBucika voor superzachte babyslofjes
Volgend artikel5 x coole apps voor de winter
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in