Win een dvd van Tractor Tom

Tractor-Tom-VOL-1-DVD-3D-13-afl-201532130Kennen jullie Tractor Tom al? Die leuke 11 minuten durende filmpjes, bekend via Disney xD? Het hele seizoen van deze succesvolle kinderserie komt vanaf vandaag beschikbaar op dvd. Dat zijn 26 afleveringen kijkplezier verdeeld over 2 dvd’s. De filmpjes zijn bedoeld voor peuters en kleuters, door de felle kleuren, weinig details en rustige dialogen. Doordat ze maar 11 minuutjes duren, zijn ze perfect voor de spanningsboog voor de kleintjes. Na intensief spelen even uitrusten met een kort filmpje, en dan weer verder. Lenthe en Yuren vinden ze fantastisch.

Waar gaat het over?

In deze animatieserie zie je Tractor Tom en zijn dagelijkse bezigheden op de boerderij, samen met Matt en Fi, het vee en de andere machines. Er wordt gezaaid, geoogst en er is een mysterie rondom plotseling verschenen graancirkels. Bij ieder probleem wordt Tractor Tom ingeschakeld om te helpen en met zijn slimme ideeën wordt alles goed opgelost. Bijzonder aan de serie is dat de machines en het vee een naam en menselijke trekjes hebben (bijvoorbeeld een pick-up truck met ogen en een mond). Ze communiceren met de mensen door te spreken of geluiden te maken.

Win!

Wij mogen 6 dvd’s weggeven! 3 met de eerste 13 afleveringen en 3 met de laatste 13 afleveringen. Wil jij hier kans op maken?

Vul je gegevens in op onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij deze dvd zou willen winnen! Deze actie loopt tot 8 juni 2015.

Tractor-Tom-VOL-2-DVD-3D-13-afl-2015321257

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelVier een bijzondere Moederdag in het museum
  Volgend artikelFestival musthaves
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in