Meneer Vos

speelkleed vosIk weet nog dat ik vorig jaar op de Kleine Fabriek rondstruinde en overal vosjes zag. Echt een nieuwe trend. Voorheen waren het de uilen, nu zijn het de vosjes. Zelf heb ik het idee dat er binnenkort weer een nieuw dier “hip” wordt. Ik voorspel het zeepaardje. Die voorspelling kan ik helaas niet verifiëren, want dit jaar geen Kleine Fabriek voor mij. Mijn knie (ik ben geopereerd) red het nog niet om lang rond te slenteren op een beurs.

kamer speelkleed vos

Dat de vosjestrend nog lang niet voorbij is, bewijst dit ontzettend gave speelkleed wel van meneer Vos. Heel leuk in een kamer met als thema vosjes! Of een kamer met groen, blauw, bruin of rood. Het kleed is zo gaaf, dat het eigenlijk overal wel bij past. Kijk maar eens naar het voorbeeld hier onder. Leuk weetje: het vogelhuisjesbehang heb ik in de kamer van onze Lenthe hangen.

De speelkledenwinkel heeft een leuke actie bij het kleed van Meneer Vos: de eerste 10 bestellers krijgen een gratis vosjes-knuffeldier!

knuffel vos

Vorig artikelHalsoverkop verliefd op… een jrkje!
Volgend artikelEducatief speelgoed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.