Educatief speelgoed

rijgkralen minilandEducatief speelgoed was er vroeger ook al. Het merk Miniland is daar een voorbeeld van. Miniland wordt verkocht bij de Oude Speelkamer, hèt adresje voor al het nostalgische speelgoed. Je weet wel, die dingen waarvan je uitroept: oh ja, dat had ik vroeger ook! Of: oh ja, dat mocht ik toen niet hebben van mijn ouders. Miniland heeft naast kleurrijke letters en cijfers ook de voorloper van ministeck: de pegs kralenplank. Daarnaast zijn er allerlei bouw- en constructiematerialen.

miniland pegs

Vorig artikelMeneer Vos
Volgend artikelMoois voor op bed
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Vroeger was sowieso al het speelgoed over het algemeen educatief. Tegenwoordig heb je veel met ‘knopjes en muziekjes’… zo slecht voor de fantasie enzo! Dus ik zeg; ouderwets speelgoed is hot!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here