Met leuke bedeltjes!

Sommige kinderen/tieners zijn regelmatig terug te vinden in de sieradendoos van hun moeder, tante of oma. Zij vinden het namelijk ook heel belangrijk om er mooi uit te zien! Ze zouden eigenlijk willen kiezen wat ze zelf leuk vinden. Dat verschilt bij kinderen alleen nogal vaak, de ene week willen ze alles roze, de andere week alleen diamantjes en de volgende week zijn de kersjes en aardbeien helemaal hun stijl. De Love Charms kindercollectie van Vanlenthedesign.nl sluit hier helemaal op aan! De Love Charms zijn mooie sieraden voor kinderen/tieners met een verstelbare sluiting. Daarin kunnen deze armbanden en kettingen lang mee.

Het leukste komt nog… je kan zelf verschillende bedeltjes erbij kopen! Je stelt dus als het ware je eigen sieraad samen. Je kan er twee bedeltjes aanhangen, of misschien wel acht. Deze bedeltjes zijn bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te vragen voor een verjaardag, of gewoon zomaar. Deze bedeltjes zijn namelijk al verkrijgbaar voor maar 1,25 euro per stuk. Dat maakt het ook nog leuker om veel bedeltjes te sparen.

Om een begin te maken aan deze armband en of ketting, mogen wij 5 bedeltjes weggeven! Als jij kans wil maken op één van deze geselecteerde bedeltjes hoef je alleen maar de volgende vraag in te vullen: wat is de slogan van de Love Charms collectie? Vul je antwoord in op dit formulier. Deze actie is geldig tot 12 april 2011.

Vorig artikelHandige knijpers
Volgend artikelAppel dekentje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in