Mevr. Moos

Wat een leuke en hippe kaarten kun je vinden bij Mevr. Moos. Weer eens wat anders dan de standaard kaarten. Je kunt vijf verschillende sets kopen en in elke set zitten acht kaarten. Erg leuk, zo heb je voor de meeste gelegenheden wel een kaart. Per set betaal je 6 euro, en dat is zeker niet duur. Wat wel fijn is om te weten is dat de gehele opbrengst van Mevr. Moos naar de hulphondenopleiding van Moos gaat. Moos is de hond van Irma, oftewel Mevr. Moos. Bij Irma is MS geconstateerd en Moos is haar hond, die wordt opgeleid tot hulphond. Omdat Moos zijn opleiding niet vergoed wordt, is Irma begonnen met Mevr. Moos. Een prachtig initiatief al zeg ik het zelf. Het is natuurlijk altijd fijn als je een goed doel kunt steunen, maar dat je er dan ook nog eens prachtige kaarten aan overhoudt is helemaal leuk. De collectie breidt zicht elke twee maanden uit, dus het is absoluut de moeite waard om over een tijdje weer te gaan kijken bij Mevr. Moos. Ik ben wel erg benieuwd welke mooie kaarten er nog meer bij gaan komen.

Namens Mevr. Moos mogen we 3 setjes kaarten weggeven. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Als je alle 5 sets wilt bestellen, hoeveel kost dit dan? Deze actie loopt tot 11 augustus 2012.

Vorig artikelLovely Labels
Volgend artikelStrijkapplicaties
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in