Strijkapplicaties

knie applicatie vosElk kind heeft wel een shirt in de kast liggen, zonder opdruk. Een lekker basic shirt, handig voor ergens onder. Maar je kunt zo’n basic shirt ook heel goed gebruiken voor een strijkapplicatie. Bovendien vallen kinderen regelmatig op hun knieën en dan zit er een gat in hun broek. Ook deze kun je perfect afdekken met een strijkapplicatie. Zo gaat het langer mee. 

Lees ook: Applicatie en zo

Strijkapplicaties

Strijkapplicaties zijn heel leuk om shirts of broeken te versieren. Dat kan als er een gaatje in zit, maar ook als je gewoon een leuke opdruk op een saai t-shirt wil maken. Kinderen kunnen soms heel specifiek zijn in wat ze willen. Bijvoorbeeld een shirt met een flamingo, unicornis of een vosje. Broeken gaan langer mee als je een gat op de knie kunt afdichten met een vrolijke knielap. Die kun je er op naaien, maar dus ook erop strijken. Zo investeer je in de de strijkapplicatie en hoef je geen dure nieuwe broek te kopen. Bovendien ziet zo’n strijkapplicatie er heel leuk uit! Mijn kinderen onder de 12 worden er nog steeds blij van en zoeken ook zelf leuke applicaties op als ze schermtijd hebben. Hier vind je allerlei strijkapplicaties. 

Strijkapplicatie bloem

Vorig artikelMevr. Moos
Volgend artikelTrots op je buik!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in