Met postcrossing de wereld over

HIP&STIP_SETJEPostcrossing, weet jij al wat dat is? Je kunt er alles over lezen op de website van Postcrossing, en je kunt je er ook aanmelden. Simpel weg gaat het zo: je vraagt een postcrossing ID aan, ontvangt een adres om naar te sturen, vult op de site in dat je kaart of brief verzonden is, de ontvanger registreert vervolgens weer als jouw post is aangekomen en jij ontvangt ook weer post van iemand anders uit de wereld. Erg leuk, zeker voor wie graag schrijft en snailmailt. Hip & Stip Kaarten heeft een groot aanbod voor de liefhebbers van Postcrossing. Unieke, typisch Hollandse postkaarten worden verstuurd van Nederland naar Australië tot aan China. Liefs uit Holland is de eigen collectie van Hip & Stip Kaarten, ook speciaal voor Wholesale. Via de pagina Postcrossing kom je nog meer leuke ontwerpers tegen als Pimpelmees, Fientje & Co en Pipowagen aan zee. Kijk verder naar de mini-stickers en pimp de postkaarten in Holland stijl. Ook ideaal te gebruiken voor een originele Hollandse Snailmail. Hier vind je een groot kleurrijk assortiment in papierwaren en stickers.
SET_KERST_TOTAAL_VOORHip & Stip Kaarten viert haar 5e jaar met 10% korting, gebruik hiervoor kortingscode hipenstip5 en vermeld bij opmerking ook Hip & Hot, dan ontvang je ook nog een gratis kerstkaart set uit de Liefs uit Holland collectie met een cadeaukaart en bijpassende sluitsticker. Geldig t/m 15 december 2013.
Vorig artikelMevrouw Emmer
Volgend artikelHoe kies je een geboortekaartje?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in