Naamkaartjes op een festival

Het is altijd handig als je op een evenement of festival bent en je kunt iemand aanspreken. Ik merk dat ik vaak automatisch kijk of iemand een naamkaartje op zijn borst heeft. Zo kun je eenvoudig zien hoe iemand heet en wat zijn of haar functie is. Zo kun je een beetje een inschatting maken of iemand iets voor je kan betekenen of niet. Daarnaast kun je kaartjes natuurlijk ook uitdelen als je iemand hebt ontmoet waar je contact mee wilt houden.

Naamkaartjes op een festival

Mocht je zelf een keer een evenement organiseren, dan is het goed om te weten dat het laten bedrukken van naamkaartjes niet per se veel geld hoeft te kosten. Er zijn diverse papiersoorten te kiezen, je hoeft alleen de voorzijde te laten bedrukken en je kunt ook kiezen wat je er op wilt. Zo kun je de prijs laag houden, en toch zorgen dat je naamkaartjes hebt. Voordelen van naamkaartjes zijn dat je eenvoudig de namen en eventueel de functie van een persoon kunt weergeven. Je kunt de kaartjes met een speciaal systeem en veiligheidsspeld opspelden, maar je kunt ze natuurlijk ook uitdelen aan mensen die je hebt ontmoet op een festival of evenement. Soms blijkt iemand zakelijk iets voor je te kunnen betekenen of vind je iemand zo aardig dat je er contact mee wilt houden. Naamkaartjes bieden dan uitkomst.

Waar bedrukken?

Er zijn natuurlijk meerdere plekken waar je naamkaartjes kunt laten bedrukken, maar één van de plekken waar ik tevreden over ben wat betreft prijs en kwaliteit is Reclameland.be. Zij leveren snel, de kwaliteit is goed en de prijs altijd heel goed. Als je zelf niet zo handig bent, kun je online vast wel een grafisch ontwerper vinden die je kan helpen met een ontwerp. Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je kunt kiezen voor een enkel kaartje, maar misschien vind je een dubbel naamkaartje wel mooier of origineler. Net wat jouw smaak is. Kijk maar eens naar de voorbeelden online, je ziet vast iets wat bij jou past.

Vorig artikelDe leukste telefoonhoesjes
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #140
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in