Mijn aankopen voor Pasen dit jaar

Mijn aankopen voor Pasen dit jaarOp de één of andere manier word ik altijd blij van Pasen. Dat zal wel komen doordat het een lente-feest is. Ik word namelijk ook blij van de lente en van mooi weer. Dus die paastafel moet altijd mooi versierd. En het huis ook. Nu zijn we toevallig dit jaar met Pasen niet thuis, maar in dit leuke park op Ameland. Dus wilde ik wat leuke paalversiering meenemen. En natuurlijk een lekker paasontbijtje. De HEMA heeft altijd leuk spul, dus daar heb ik heel wat vandaan geshopt. Voor de tafelversiering, de versiering in huis en natuurlijk ook lekkere dingen, zoals paaseitjes. In deze blog deel ik mijn aankopen voor Pasen dit jaar. 

Lees ook: Recept broodhaantje voor Palmpasen

Mijn aankopen voor Pasen dit jaar

Ik heb al een bak klaar staan met mooie decoratie voor Pasen die ik zo mee kan nemen in de auto en ter plekke in het huisje kan neerzetten. Terwijl de kinderen dan vast al in de speeltuin spelen of door de duinen rennen, ga ik de boel in paassfeer brengen. Ik kijk daar al helemaal naar uit. Met een beetje geluk krijgen we ook nog wat mooi weer. Dan zal het helemaal een geslaagd Paasweekend worden. Mocht het minder weer zijn, dan ook prima. Dan gaan we gewoon met dikke jas strandwandelingen maken, musea bezoeken en lekker veel restaurantjes uittesten. Of een beetje in het huisje hangen met een boek en eindeloos veel paaseitjes 🙂 Want ook die gaan mee. 

 

Paaseitjes in allerlei smaken

Natuurlijk heb ik een heleboel paaseieren ingeslagen. In allerlei luxe smaken, zoals stroopwafel, chai, advocaat en knetterchocola. Daarnaast heb ik ook grote eieren ingekocht, die ga ik op het park rondom het huisje verstoppen. Kleine vilten tasjes voor Pasen had ik nog van een paar jaar geleden. Daar kunnen ze de gevonden eitjes in bewaren. En ja, de pubers doen net zo hard mee hoor, als er chocolade gevonden kan worden. Stiekem heb ik er zelf ook altijd enorme lol in om die paaseieren te verstoppen. Ik ben er tegenwoordig niet meer zo sterk in om goed te onthouden waar ze dan liggen, dus ik hoop maar dat ze alles kunnen vinden! Anders vinden de bezoekers na ons misschien nog wat verdwaalde chocolade eieren in en om het huis 🙂

Paas cupcake vormpjes

Voor de paastafel

Ik heb erg zitten twijfelen of ik misschien een enorme paastaart zou gaan bakken, maar ik zag bij de HEMA zulke leuke cupcake bakjes in de vorm van een haasje voorbij komen, dat ik besloot dat het dus paascupcakejes worden. Die bakken we pas in het huisje, ik heb gezien dat er een oven is. Cakemix mee dus (lekker makkelijk) en dan zet ik de kinderen aan het werk denk ik. Hebben ze meteen een leuke activiteit. Ik moet alleen niet de mixer vergeten, want die zal er wel niet zijn. Voor de paastafel zelf heb ik leuke kartonnen bordjes gekocht en servetten. En ik neem wat narcissen mee met kleine glazen vaasjes. Dat staat sowieso leuk op tafel. Tot slot hoop ik die vrolijke bloem glazen nog te bemachtigen. Ze zijn online en overal uitverkocht helaas. Maar ik wil ze! Hopelijk lukt dat…

glas met bloem hema

Decoratie voor in je huis met Pasen

Voor in huis kocht ik bij de Hema een leuke slinger voor de Pasen en twee haasjes van keramiek. Ik neem ook gele kaarsen mee, die had ik nog liggen. Bij de ontbijttafel mogen kaarsen niet ontbreken vind ik. Tot slot heb ik leuke keramieken haasjes gekocht en een mooi stenen paasei, om te vullen met de kleine luxe paaseitjes. Het lijkt me dat we er zo best wel weer tegen kunnen voor deze Pasen. Wat heb jij voor leuke paasdecoratie gevonden? 

slinger pasen

keramiek haasje hema

Vorig artikelDe trouwlocatie vinden die perfect bij jullie past!
Volgend artikelStalen deuren: de transformatie naar pure klasse
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in