Mijn favoriete zonnebrandcrème!

ohm zonnenbrand cremeAls ik producten kan gebruiken die 100% natuurlijke zijn zoals de The Ohm Collection poeder Deo Dorant en natuurlijke gezichtsverzorging dan zal ik dat zeker doen. Toen ik hoorde dat The Ohm Collection nu ook met een 100% natuurlijke (op mineraal basis) zonnebrand kwam was ik één van de eersten om dit uit te proberen.

Factor 15 of 30

Ik ontving een fles met factor 15 en factor 30. Naast het feit dat factor 15 eigenlijk niet meer gangbaar is, gebruiken wij het nooit. Zowel ik als de kinderen hebben een dusdanig gevoelige en sproeterige huid, dat we minimaal factor 30 moeten hebben. Er is me verteld dat de factor 30 van The Ohm Collection eigenlijk evenveel beschermd als factor 50. Waarom het dan niet gewoon factor 50 heet is me een raadsel. Het etiket van de factor 30 spreekt me trouwens ook meer aan dan de factor 15.

Ervaring

Ik ben enthousiast over deze zonnebrandcrème. De bescherming is goed, al moet je na het zwemmen of na 2 uur wel weer even opnieuw smeren. De geur is heerlijk! Wel laat de crème na het smeren, net als alle andere organic zonnebrandcrèmes, een witte laag achter. Ik vind dat inmiddels niet meer storend, ik ben liever goed beschermd. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je het goed uitsmeert. Dat gaat best met deze zonnebrandcrème, hij is prima smeerbaar.

Ik zou deze zonnebrandcrème dus zeker aanraden, maar dan wel de factor 30. Bovendien zou ik wel een kleinere fles willen zien, want de 150 ml fles is erg groot in je handtas. Ik heb altijd graag een flesje mee voor onderweg. Wie weet komt dat volgend jaar? Verkooppunten van The Ohm Collection vind je hier. Online onder andere te koop bij Solobiomooi.

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelDeze back to school items móet je gewoon hebben
Volgend artikelDe oplossing tegen muggen: vleesetende planten!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in