Nola.Nova

Nu mijn zwangerschapskilo’s eindelijk exit zijn ben ik ook weer op zoek naar leuke kleding voor mezelf. Hippe jurkjes, shirtjes, broeken. Ik struin het internet af en soms ontdek ik pareltjes die ik nog niet eerder had gevonden. Zo was dat toen ik via via op de site van Nola.Nova terecht kwam. Mijn blik viel meteen op het zwarte shirt Dandelion. Lief, vluchtig, origineel. Ik kocht het en nam meteen contact op met de 2 zussen die achter dit hippe merk zitten. Het wordt namelijk tijd dat de wereld weet dat Nola.Nova bestaat, want dit zijn geweldige shirts voor de komende zomer! Toen ik net nog even ging kijken op hun site zag ik alweer geweldige shirts. Roze, met vogels en een top met verliefde vogeltjes. Super!

Wil jij kennismaken met dit hippe nieuwe Nederlandse merk? Dan moet je zeker meedoen met de winactie. We mogen namelijk 3 x 10 euro shoptegoed weggeven! Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Wij willen graag weten hoe de 2 zussen van Nola.Nova heten. Dat geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 17 mei 2011.

Vorig artikelSnoesjes van geboortekaartjes
Volgend artikelA beautiful story
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in